Så hittar du rätt spis till köket efter renoveringen

Rätt vitvaror lyfter köket till en helt ny nivå. Vid en renovering är det perfekt att byta ut den gamla spisen. Att välja en spis är inte helt enkelt. Men det är viktigt att du hittar en som har alla de finesser du önskar, har samma stil som övriga köket och är energisnål.

När du renoverar köket och ska göra det mer praktiskt är det en utmärkt idé att samtidigt byta ut vitvarorna. Dessutom kanske det är så att de gamla inte ens passar i det nyrenoverade köket när allt är färdigt. Investera i stället i vitvaror du vill ha som en snygg och funktionell spis. Det finns många spisar från cylinda som du kan välja. Oavsett om du vill ha en bänkspis, en induktionshäll eller en rostfri spis har Cylinda alla varianter i sitt sortiment. När du har en spis från Cylinda blir matlagningen roligare och lättare. Gå igenom utbudet redan nu för att hitta din drömspis.

Tänk efter före och välj en produkt som motsvarar dina önskemål och behov.” Läs mer här om tips vid köp av vitvaror.

Placera spisen på ett genomtänkt ställe

När du ska välja spis är det viktigt att tänka på att den passar rent storleksmässigt i köket och att den har alla funktioner du önskar. Tänk på att en spis ofta håller länge och att den drar lite el gör stor skillnad på sikt. När du renoverar köket ska du även tänka på att organisera köket efter hur du använder det. Du kan alltid hämta inspiration från hur andra har valt att inreda och planera sina kök.